Rólunk

Cégünk közel 30 éve foglalkozik irodaszerek forgalmazásával, nyomdai szolgáltatásokkal. 1994-es megalakulásunk óta a piaci igények és az új technikák figyelembevételével folyamatosan fejlődünk és naprakész üzleti megoldásokkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Mivel foglalkozunk? A Galéria Nyomtatvány Kft. tevékenységi köre/profilja kiterjed a papír, írószer, nyomtatvány, irodaszer, iskolaszer, számítástechnikai kellékek, munkaruházat és munkavédelem, valamint az ajándék, játék és kreatív-hobby kereskedésre és az olyan kapcsolódó szolgáltatásokra is, mint a grafikai és nyomdai munkák kivitelezése, névjegykártya-és bélyegzőkészítés, gravírozás, molino-és plakátkészítés, ablak-és autódekoráció készítése.

Alapelveink A Galéria Nyomtatvány Kft. minőségi fejlődésének garanciája alapelveinkben rejlik: -meglévő üzleti kör megtartása és folyamatos bővítése -széles, minden igényt kielégítő termékskála biztosítása -a piac változásaihoz rugalmasan igazodó, kedvező árak kialakítása -gyors kiszolgálás és házhozszállítás